Over ons

Jong en gedreven. Betrouwbaar en betrokken. Eigenwijs, maar gepassioneerd. 

Our Great Team

Mark

Computer Science / Techniek

Veel zaken hebben mijn interesse en ik ben altijd bereid wat nieuws te leren. Als gevolg heb ik inmiddels vele boeken versleten en maak ik altijd dankbaar gebruik van het internet en diens zoekmachines.

Payam

Sinds mijn puberjaren ben ik al ondernemend ingesteld. Tijdens mijn studie heb ik vervolgens een IT website opgezet, welke destijds al goed vindbaar was in Google. 

Melissa

Administratie / Ontwerp

Na een lange tijd zoekende te zijn geweest naar iets wat ik écht leuk vond, kreeg ik in 2019 de kans om aan de slag te gaan bij Mijn Website Designer. Hier houd ik mij bezig met het ontwerpen en vormgeven van websites.

Kais

Adviseur / Kwaliteitskeuring

Ik ben de laatste persoon die checked of een website de kwaliteit van ons bedrijf evenaart, hierdoor wordt mijn advies kwalitatief hoger en zo worden onze diensten beter.

Mike

Human Technology / Gebruikersvriendelijkheid

Met mijn lange achtergrond in de wereld van psychologie en IT heb ik mij gespecialiseerd in het perfectioneren van resource management op websites.

Onze kracht

Dit team popelt om elke dag voor u aan de slag te gaan. Met ruime ervaring vertalen wij uw wensen naar online succes. Dit doen wij met vindbare websites. Die simpel te gebruiken zijn. En met betrouwbare webhosting.Wij maken dingen die mensen graag gebruiken. En juist daarmee creëren wij impact. Onze klanten hebben ons helpen groeien. En wij helpen onze klanten groeien.

Klanten Vertellen

Mijn Website Designer heeft onze verouderde site vernieuwd en een moderne uiterlijk gegeven. Met de juiste strategie en marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op.

Lars Veenland

Amsterdam

Alle afspraken zijn keurig nagekomen! De resultaten zijn naar wens behaalt. De communicatie was goed en duidelijk. Mijn Website Designer een echte aanrader voor de vindbaarheid van je website!

Jantine Visser

Rotterdam

Are You Ready To Join The Club?​

Door jouw kennis van het vakgebied te combineren met onze kennis van marketing, zorgen we ervoor dat je groeit!