Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/mijnwebsite-designer.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 74
Alle mogelijkheden | DutchGravity

Wij brengen uw ideeën tot leven

Just Say the Word, We Can Do it all!

A Step-By-Step Roadmap To Success

Alle mogelijkheden

Wij leveren oplossingen die uw klanten het beste kunnen bedienen. Dit doen wij in een vertrouwde omgeving en zonder kleine letters.

Web Design​

Wij ontwerpen, bouwen en optimaliseren websites. Wij gaan voor iedere website tot het uiterste. Een succesvolle website begint met een overtuigend design.

SEO

Zoekmachine optimalisatie
We gaan topposities in Google veroveren en behouden. Het doel: gratis verkeer naar uw website.

SAO

Zoekmachine adverteren
Met rendabele Google Ads campagnes genereren wij direct meer bezoekers voor uw website.

Hosting

Heeft u de luxe Apple uitstraling of juist niet? Wij beoordelen of uw webdesign goed aansluit bij de doelgroep.

Onderhoud

Website onderhoud is erg belangrijk. De online wereld staat nooit stil en daarom moet het onderhoud van de website op een goede manier worden uitgevoerd.

Veiligheid

We houden je website continu in de gaten met een scanner. Als er iets verdachts gebeurt krijgen we een melding en grijpen we in.

Webshop

Een goede webwinkel laten maken met iDeal die winstgevend is? Onze specialisten gaan voor iedere shop tot het uiterste.

reserveringssysteem

Het MEEST Krachtige Online Boekingssysteem. BookWell #1 Online Boekingssysteem Voor Alle Soorten Bedrijven

App ontwikkeling

Ontwikkelen van een app en wat deze app kan betekenen voor de organisatie, wat zijn de mogelijkheden?

E-mail marketing

E-mail marketing is een van de meest effectieve manieren van online marketing. De juiste boodschap op het juiste moment.

Social Media​​ marketing

Tegenwoordig kunt u niet meer zonder social media. Social media marketing is dé communicatietechniek voor interactie met de doelgroep.

Content Marketing​

Gewone webteksten schrijven kunnen velen; effectieve webteksten schrijven daarentegen is een vak apart.

Voorraadbeheer

E-mail marketing is een van de meest effectieve manieren van online marketing. De juiste boodschap op het juiste moment.

Domeinnaam

Hier vind je de passende domeinnaam voor jouw project! Gebruik de domeinchecker en registreer vandaag nog je domeinnaam.

Kassasysteem

Wij veranderen elke computer, iPad of Android-tablet in een kassa en maken het gemakkelijk om uw producten te verkopen en uw bedrijf overal ter wereld te runnen. 

WordPress Cursussen

Een professionele website bouwen, een eigen designen ontwerpen en onderhouden. Specialiseer je in SEO en E-commerce.

Promotiemateriaal

Geef je materiaal de persoonlijke touch die blijft hangen. ✓ Posters ✓ Flyers ✓ Stickers ✓ Folders ✓ Logo’s ✓ Visitekaartjes
✓ Prijslijsten

telefoon reparatie

Telefoon en tablet reparatie maken we voor jou als zakelijke klant zo gemakkelijk mogelijk. We voorzien je graag van een offerte.

cyberverzekering

Cyberverzekering die de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren website, en andere vormen van cybercrime dekt.

Rise to the top

Beheren zonder gedoe

Foto plaatsen, tekst aanpassen of een order beheren? U doet het zonder gestuntel of gedoe met SiteCMS.

count on us

Veilig & betrouwbaar

Wees gerust, alle gegevens zijn veilig. We maken uw website, webshop of platform veilig, snel & betrouwbaar.

try, try again

Geen kennis vereist

Voor het beheren is geen technische kennis vereist. U doet alles wel zelf met SiteCMS.

Ask Us Anything

Veelgestelde vragen

Bij ons wordt alles onder een dak geregeld. Wij maken uw website, wij regelen uw e-mail faciliteiten, databases, ftp accounts kortom uw hele Internet strategie. Voortaan heeft u geen miscommunicatie meer met verschillende bedrijven, maar kan alles professioneel geregeld worden door een bedrijf.

De prijs van een website is afhankelijk van een aantal factoren. Wij ontwikkelen websites voor 500 euro, maar wij maken ook websites voor 40000 euro. U zult bijvoorbeeld begrijpen dat een webshop meer kosten met zich mee brengt dan een eenvoudige informatie website.

Om de website bovenaan in Google te krijgen zal de HTML code geoptimaliseerd moeten zijn. Er zal gebruik gemaakt moeten worden van heading tags, goede paragrafen en microformats. Inline opmaal code moet verwijderd worden en de HTML tekstverhouding moet hoger liggen dan 50%.
Uiteraard en wij kunnen ons facturatie programma zo instellen, dat u periodiek op steeds het zelfde moment uw factuur ontvangt.

Wist u dat de ontwikkeling van uw webshop pas het begin is? U moet uw webshop goed promoten. Na het lanceren van uw webshop moet er traffic naar uw webshop gegenereerd worden. Vaak is dit het lastigste onderdeel bij het runnen van een webshop. U moet gericht van start gaan met webshop marketing en daarvoor een budget reserveren. Uw webshop promoten kan op social media, op zoekmachines, maar denk vooral ook aan onderwerp gerelateerde websites. Laat uw webshop specialist u daarover adviseren.

U kunt dit verzorgen door als eerst een zoekwoord analyse te doen. Dit kan met de keyword tool binnen Google Adwords. Heeft u geen Google Adwords? Zoek dan met de Google zoekmachine op termen waarvan u denkt dat deze belangrijk zijn. Zijn er veel resultaten of hebben concurrenten de website geoptimaliseerd op deze termen? Dan kunt u de conclusie trekken dat de termen belangrijk zijn en vervolgens speciaal voor deze termen landingspagina’s aanmaken.
U gaat een contract met ons aan voor één (1) jaar. Indien u uw webhosting niet opzegt wordt het contract met 12 maanden verlengd.
Ook hiervoor kan u op ons beroep doen. Uw website wordt in een professioneel kleedje gestopt en eventueel voorzien van de nodige technische snufjes zoals een online shop, gastenboek, enz… Uiteraard ontwikkelen wij alles in een gepaste huisstijl en wordt uw website conform gemaakt met de belangrijkste vereisten om goed te scoren in de zoekmachines.

Wij voldoen aan al uw verwachtingen.

Ready to join the club?

×

Cart